.
Zoeken
4,7/5
Winkelmandje
Terug naar overzicht
Algemene informatie over onze stropdassen

Algemene informatie over onze stropdassen

Breedte van de moderne stropdas

De breedte van de stropdas is in de loop der jaren flink veranderd. Zo varieerde de stropdas breedte in de afgelopen jaren tussen de 10 en 8 cm. Tegenwoordig is de breedte van de gemiddelde stropdas tussen de 7,2 en 7,5 cm. Onze stropdassen hebben allemaal een breedte van 7,5 cm op de smalle stropdassen na. Onze smalle stropdassen hebben een breedte van 5 cm. De breedte van elke stropdas kun je vinden bij de productinformatie van de desbetreffende stropdas.

Het is ook belangrijk om goed te kijken naar de vorm van je stropdas. Bij Budget Tie loopt de stropdas van boven naar beneden niet te snel, zodat de vorm mooi blijft. Mode veranderd en zo dus ook elke keer die van de snit van een das. Sommige online webshops verkopen de stropdassen van twee jaar geleden, en deze hebben dus een andere snit. Bij Budget Tie hebben wij alle stropdassen volgens de laatste modetrends.

De lengte van de moderne stropdas

Over de jaren worden de mannen steeds langer, daarom moeten de stropdassen qua lente ook langer worden. De standaardlengte van stropdassen was in het verleden altijd 145 cm. De moderne stropdas heeft een ideale lengte die ligt tussen de 148 en 150 cm. Ook hier geldt dat je altijd de productinformatie moet lezen. De lengte van stropdassen kunnen variëren en je kan dus ook onaangenaam verrast worden met een te korte stropdas. Budget Tie biedt stropdassen aan met een lengte tussen de 148 en 150cm.

Kwalitatieve stropdassen

De stropdassen die Budget Tie verkoopt zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. We gebruiken alleen maar de beste materialen om ervoor te zorgen dat de stropdas jaren mee kan. Onze stropdassen worden gemaakt met materialen zoals 100% Italiaanse zijde, of polyester. Onze zijden stropdassen worden gewoven volgens de Italiaanse wijze. Zo behoudt de stropdas zijn vorm en blijft hij langer mooi en is daardoor uitermate geschikt voor veelvoudig gebruik.

Onze Progetto stropdassen

Onze Progetto stropdassen zijn gemaakt met de beste Italiaanse zijde. Door de speciale weeftechnieken die zijn gebruikt zijn deze stropdassen van hoogwaardige kwaliteit. De Progetto stropdassen zijn te koop in verschillende motiefjes. U kunt o.a. kiezen uit effen stropdassen of stropdassen voorzien van een print.

Onze effen stropdassen

Budget Tie heeft het grootste assortiment aan effen stropdassen. Alle kleuren van de regenboog zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. U heeft in ons assortiment de keuze uit een stropdas van puur zijde of een polyester stropdas.

Gestreepte stropdassen

Gestreepte stropdassen zijn nooit uit de mode. Ze hebben een klassieke uitstraling en zijn makkelijk te combineren. Onze gestreepte dassen zijn verkrijgbaar in vele kleuren combinaties. Geen enkele gestreepte stropdas is hetzelfde. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een stropdas met een dikkere streep of een stropdas die meerdere strepen bevat. De keuze is geheel aan u.

Stropdassen met een print

Naast effen stropdassen en gestreepte dassen hebben wij ook een uitgebreid aanbod design stropdassen. Zo hebben we o.a. stropdassen met het populaire paisley print of een stropdas voorzien van bloemen. Liever een ander design of een logo op uw das? Kijk bij onze custom made dassen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

De populaire smalle dassen

De smallere stropdassen zijn razend populair. Daarom dat ook Budget Tie de smalle stropdassen heeft opgenomen in het vaste assortiment. Momenteel bieden we alleen de gangbare kleuren, maar wij hopen dit binnenkort uit te breiden naar alle kleuren van de regenboog.

Bekijk snel ons uitgebreide assortiment aan stropdassen!

Bekijk alle stropdassen