Stropdassen met logo

Een das speciaal voor jou

Custom made stropdassen

Budget Tie is specialist in het vervaardigen van custom made artikelen zoals stropdassen met logo, bretels, strikjes en chokers. Budget Tie heeft ontwerpers voor je klaar staan die je kunnen adviseren met een bestaand of nieuw ontwerp.

> Bekijk voorbeelden en voorgaande ontwerpen

We hebben al pakketten voor 3 personen met een levertijd van 7 werkdagen.


Bel of stel vrijblijvend gratis per Whatsapp al je vragen over prijzen, minimale afname en levertijden over jouw ontwerp:

06 208 779 60

036 535 00 76

Vraag direct vrijblijvend een offerte per mail aan en ontvang binnen slechts één werkdag een scherp geprijsd voorstel op maat:

Ik ben student Ik ben particulier Zakelijk

Hulp nodig bij het ontwerpen van je stropdas?

Heb je vragen over je ontwerp of wil je dat wij kosteloos een stropdassen ontwerp voor je maken? Wij verzorgen alles voor je, je hoeft alleen maar na te denken over het logo en de kleuren.

Mail ons dan je wensen (kleuren, logo etc.) en onze ontwerper stuurt je binnen één (werk)dag kosteloos een digitaal ontwerp.

> Ik wil graag kosteloos een digitaal ontwerp


Stropdassen ontwerpen in 2 simpele stappen

Stap 1:

Budget Tie ontwerpt en produceert custom made stropdassen. Advies en begeleiding bij het maken van jouw ontwerp is kosteloos en vrijblijvend. Wij kunnen per mail, telefonisch of in een van onze winkels in Delft, Zeist of Almere jouw wensen voor het ontwerp bespreken. Een ervaren ontwerper stelt aan de hand van jouw wensen en huisstijl een ontwerp op voor de stropdas. Je krijgt dan binnen één werkdag een digitaal ontwerp toegestuurd. Je kan er ook voor kiezen om fysieke proefstoffen te verkrijgen (3 a 4 weken).


Beoordelen en meteen bestellen

Stap 2:

Pas als je tevreden bent over de (digitale) proeven gaan wij produceren. Je ziet dus eerst het resultaat voordat je gaat bestellen. Na het plaatsen van de definitieve order worden de custom made stropdassen binnen vier weken geproduceerd.

STRIKJES, BRETELS EN CHOKERS

Naast een stropdas is het ook mogelijk om vlinderdassen (zelfstrikkers), voorgestrikte strikjes, bretels, chokers en dergelijken te bestellen. Deze worden uitgevoerd in het ontwerp van de stropdas, zodat deze perfect passen bij de stropdassen.

Betaalmogelijkheden en levering

Betalen kan per factuur, iDEAL of pinnen bij de winkel in Delft. Het is mogelijk voor custom made artikelen een spoedlevering aan te vragen, de leveringstijd hiervoor bedraagt vijf weken. Custom made artikelen worden verzekerd verstuurd of je kan de bestelling ophalen in onze winkel in Delft of Almere.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voorbeelden

Succesvolle voorbeelden
Vandaag besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
14 dagen bedenktijd, gratis retourneren