Zoeken
4,7/5
Winkelmandje
 

Over Budget Tie

BUDGET TIE

Met veel passie is in 1999 Budget Tie opgericht. Budget Tie is opgericht met het doel om hoogwaardige kwaliteit stropdassen en andere accessoires tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Met ruim 20 jaar ervaring weten we als geen ander de wensen van klanten om te zetten in mooie (custom-made) accessoires. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we sturen je een voorstel op maat. 

MISSIE

Bij Budget Tie is het onze missie om jou als consument te bedienen met hoogwaardige artikelen, tegen een zeer scherpe prijs. Wij maken dit mogelijk door al onze artikelen rechtstreeks van de wever in grote aantallen af te nemen. Op deze manier slaan wij een schakel over, behouden we een permanente voorraad en zijn alle artikelen altijd direct leverbaar.

WEBSHOP

Om jou als klant optimaal te kunnen bedienen is de webshop van Budget Tie vernieuwd. De nieuwe webshop biedt mogelijkheden waar iedereen van kan profiteren. Zo krijg je altijd korting bij de aanschaf van een bijpassend product en wordt er aangepast laag tarief gehanteerd bij grotere bestellingen. Voor meer informatie over deze deals verwijzen we je graag naar de pagina combinatiedeals.