Zoeken
4,7/5
Winkelmandje

Verzending & Betaling


 

Verzending

Reguliere gratis verzending

Alle artikelen die van maandag tot en met vrijdag in Nederland voor 14:00 worden besteld, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden via PostNL. Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten. Bij iedere bestelling ontvang je een bevestigingsmail met je ordergegevens en een retourformulier.

Betaling

Betalen kan bij ons veilig en snel. Onderstaande betaalmogelijkheden zijn mogelijk voor iedere bestelling.

iDEAL

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig. iDEAL is bovendien de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Kies je voor iDEAL, selecteer dan als eerste de bank waar je bankiert. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van je gekozen bank. Zodra je alle vervolgstappen hebt doorlopen, wordt het orderbedrag direct van je rekening afgeschreven. Je bestelling wordt direct verzonden.

Paypal

Met Paypal kun je betalingen doen zonder je creditcard- en bankgegevens online prijs te geven. Paypal fungeert in feite als digitale portemonnee waarbij niet langer je creditcard of card reader benodigd is. Echter is hier een Paypal account voor benodigd. Op de website van Paypal kun je een account aanmaken en vind je meer informatie.

Creditcard

Op Budget-tie.nl is het mogelijk om te betalen met Visa en Mastercard. Zodra je creditcard gegevens gecontroleerd en goedgekeurd zijn, versturen we je bestelling direct.