.
Zoeken
4,7/5
Winkelmandje
Terug naar overzicht
Waarom heeft Budget Tie de scherpste prijzen?

Waarom heeft Budget Tie de scherpste prijzen?

Bij Budget Tie is het onze missie om jou als consument te bedienen met hoogwaardige artikelen, tegen een zeer scherpe prijs. Onze focus ligt hierbij op kwaliteit, niet op ''zo voordelig'' mogelijk inkopen. Wij maken dit mogelijk door al onze artikelen rechtstreeks van de wever in grote aantallen af te nemen. Op deze manier slaan wij een schakel over, wat direct merkbaar is in prijs.

Ervaring loont: Sinds 1999 is Budget Tie een bekende speler in de markt van de bedrukte en de custom-made artikelen. Wij kunnen groot inkopen en hebben zodoende een deal gesloten met 3 grote weverijen. Omdat Budget Tie niet hoeft te betalen voor merkrechten kan het de kwaliteit van de grote merken leveren tegen de scherpste prijs.

Trouwe klanten: Door in te zetten op bestaande klantrelaties met onder andere studentenverenigingen, bedrijven en sportverenigingen zijn onze marketinguitgaven beperkt en dit merkt u aan de prijs!
Ook benieuwd wat Budget Tie voor u kan betekenen? Voor grote aantallen of custom made artikelen zoals stropdassen met logo, vraag dan hier vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat aan:

Of kom direct in contact en bel: 036 5350076

Studenten

Wij maken de dassen voor jaarclubjes, disputen en huizen van RSC, Feuten(tv serie BNN), Laurentius, SSR-R, Minerva, Quintus, Augustinus, Njord, DSC, Virgiel, William Froude, Jansbrug, Vindicat, Albertus, ASC, LANX, USC, Veritas, Unitas, Phileas Fogg, Circumflex, Tragos, ESC, Thor, Audentis, Carolus Magnus, Ceres, Franciscus etc. >Bekijk voorbeelden.

Bedrijven & Sportverenigingen

Wij maken de dassen voor Albert Hein, Nespresso Nestle, Rabobank, TCA, FC Twente, FC Volendam, Brugman Keukens, Koninklijke Landmacht etc.

Bekijk voorbeelden