Over budget tie

Welkom in de wereld van Budget tie
Budget Tie

Met veel passie is Budget Tie in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van gelegenheidskleding voor iedereen met een uniforme en representatieve uitstraling. In 2006 kwamen de eigenaren van Budget Tie en Gents samen, en werd het Budget Tie concept bedacht. De kern van dit concept is dat hoogwaardige gelegenheidskleding tegen de laagste prijzen en snelste service wordt aangeboden. Wij denken graag met de klant mee en hebben voor iedere wens een snelle en passende oplossing.

Missie

Bij Budget Tie is het onze missie om jou als consument te bedienen met hoogwaardige artikelen, tegen een zeer scherpe prijs. Wij maken dit mogelijk door al onze artikelen rechtstreeks van de wever in grote aantallen af te nemen. Op deze manier slaan wij een schakel over, behouden we een permanente voorraad en zijn alle artikelen altijd direct leverbaar.

Webshop

Om jou als klant optimaal te kunnen bedienen is de webshop van Budget Tie vernieuwd. De nieuwe webshop biedt mogelijkheden waar iedereen van kan profiteren. Zo krijg je altijd korting bij de aanschaf van een bijpassend product en wordt er aangepast laag tarief gehanteerd bij grotere bestellingen. Voor meer informatie over deze deals verwijzen we je graag naar de pagina combinatiedeals.

Vandaag besteld, zelfde dag verzonden
120.000 artikelen op voorraad
14 dagen bedenktijd