13 februari 2017

Waarom heeft Budget Tie de scherpste prijzen?
bt-stropdassen-logo

Waarom heeft Budget Tie de scherpste prijzen?

Bij Budget Tie is het onze missie om jou als consument te bedienen met hoogwaardige artikelen, tegen een zeer scherpe prijs. Wij maken dit mogelijk door al onze artikelen rechtstreeks van de wever in grote aantallen af te nemen. Op deze manier slaan wij een schakel over, wat direct merkbaar is in prijs.

In 2016 hebben wij de weverijen bezocht van de grote “high end”merken. Wij hebben een deal kunnen sluiten met 3 van deze weverijen door groot in te kopen. Wij hebben nu de kwaliteit van de grote merken, maar kunnen dat voor een scherpe prijs aanbieden, omdat wij de merknaam niet hoeven te voeren. Wij leveren nu ook aan grote winkelketens en webshops.


Voor vragen over aantallen, levertijden, prijslijsten of vrijblijvende persoonlijke offerte op maat:

> Student
> Zakelijk
> Particulier

Of kom direct in contact en bel: 015 - 215 9651


Studenten

Wij maken de dassen voor jaarclubjes, disputen en huizen van RSC, Feuten(tv serie BNN), Laurentius, SSR-R, Minerva, Quintus, Augustinus, Njord, DSC, Virgiel, William Froude, Jansbrug, Vindicat, Albertus, ASC, LANX, USC, Veritas, Unitas, Phileas Fogg, Circumflex, Tragos, ESC, Thor, Audentis, Carolus Magnus, Ceres, Franciscus etc. >Bekijk voorbeelden.


Bedrijven & Sportverenigingen

Wij maken de dassen voor Albert Hein, Nespresso Nestle, Rabobank, TCA, FC Twente, FC Volendam, Brugman Keukens, Koninklijke Landmacht etc. >Bekijk voorbeelden.

Terug naar overzicht
Vandaag besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
14 dagen bedenktijd, gratis retourneren