8 juli 2016

Bretels bevestigen
bretels-bevestigen

Onze luxe zijde bretels kun je op verschillende manieren worden bevestigt. Wanneer je bretels met een clip hebt, is het vrij eenvoudig. Je bevestigt de clips gewoon aan de randen van de broek. De bretels met lussen zijn veel chiquer en worden meer gewaardeerd onder een smoking. Vroeger werden er in de broeken al knopen aan de binnenkant bevestigd, deze waren speciaal om de bretels aan te bevestigen. Tegenwoordig beschikken de meeste jeans en pantalons niet meer over deze binnenband. Wanneer je een smoking of maatpak laat maken, kun je hier natuurlijk wel altijd naar informeren. Maar je kunt ook naar je moeder, oma, vriendin of kledingwinkel lopen en deze de knoopjes laten vastzetten. In de onderstaande afbeelding zie je waar de knopen zich moeten bevinden.


Bretels Bevestigen Budget Tie

Onze luxe zijden bretels zijn op twee manieren te bevestigen. Wanneer je onze bretels besteld zijn deze voorzien van bevestingsclip. Je bevestigd deze clips heel gemakkelijk aan de randen van je broek zoals te zien is op afbeelding 2.
Op afbeelding 1 is de klassieke manier te zien. Wanneer je pantalon beschikt over kleine knopen aan de binnenband kun je de bretels bevestigen aan deze binnenband met de lederen pad.


> Kies voor elastieken bretels
> Kies voor luxe zijden bretels

Terug naar overzicht
Vandaag besteld, zelfde dag verzonden
120.000 artikelen op voorraad
14 dagen bedenktijd